Prislista

Information om betalning och försäkring

OBS! En mindre prisjustering kommer att utföras den 1a maj 2024.

Vi är en kontantfri klinik. Vi tar emot betalningar via kort och Swish. Vi har tyvärr ingen möjlighet till fakturering. För dig som önskar delbetala finns möjligheten att ansöka om ett Agriakort. Detta är tillgängligt även för dig som inte är kund hos Agria. För mer information och ansökan om kort kan du vända dig till Agria/Wasa Kredit.

Om ditt djur är försäkrat och besökskostnaden kommer upp över din självrisk har du möjlighet att direktreglera besöket hos oss mot en administrationsavgift på 100kr. Då betalar du endast den summa som försäkringsbolaget inte täcker. Tänk på att olika försäkringar har olika villkor och ersättningsbelopp, samt omfattar olika saker. Det är viktigt att du kollar upp detta med ditt försäkringsbolag innan besöket hos oss om du är intresserad av att direktreglera. Det är bra om du tar med försäkringsuppgifterna till oss så vi kan skriva in försäkringsnumret i djurets journal.

Önskar du en prisuppgift som inte finns listad nedan, vänligen kontakta oss.

Veterinärbesök kan avbokas senast 4 timmar innan bokad tid. Operationer avbokas senast 1 dygn innan. Sen avbokning eller uteblivet besök debiteras.

Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar och prisändringar.

Hund

Läs mer om avlivning och de olika alternativen under Behandlingar -> Avlivning