Om oss

Tilde Kjellberg

Receptionistchef, djurvårdare på utökad nivå

Tilde är en driven och socialt utåtriktad tjej som brinner för kundservice och de administrativa delarna av yrket. Tilde hade praktik hos oss i trean på gymnasiet och fick efter studenten 2018 bli en permanent del av personalstyrkan. På kliniken hittar ni henne främst i receptionen där hon styr skutan och förgyller både djurägarnas, patienternas och personalens dagar lite extra.

Josefine Törngren

Leg. Djursjukskötare

Josefine eller ”Jossa” som hon kallas hos oss är klinikens friska fläkt och glädjespridare som började jobba hos oss under våren 2022. Jossa trivs allra bäst inne på operation och har många års erfarenhet inom bland annat narkos. Det är även hon som sköter hankattskastrationer, vaccinationer, avlivningar med mera.

Maja Nordin

Djurvårdare nivå 3

Maja började jobba hos oss under våren 2022 och medförde då en hel del ny kunskap till teamet. Maja har tidigare jobbat på stora djursjukhus som till exempel Bagarmossen i Stockholm och Djursjukhuset i Sundsvall, vilket har givit henne stor erfarenhet. 

Maja hittar du framför allt på polikliniken där hon är en klippa på allt från röntgen till kloklippning och får de allra flesta djur att tycka om henne!

Viktoria Beumler

Chefsveterinär, leg. Veterinär

Viktoria har många års erfarenhet av att vårda allt från hundar och katter till en hel drös olika exotiska djur, då hon länge arbetat i England med just de djurslagen. Viktoria flyttade till Sverige år 2020 och hittade till vår klinik under våren 2022. Hon är inte bara grym inom veterinäryrket, hon är även ett språkgeni och hanterar redan det svenska språket väldigt bra! 

Viktoria hjälper våra patienter med mjukdelskirurgi samt internmedicin. Tandmedicin och oralkirurgi är en av hennes största intresseområden, vilket gör att vi snart kan börja erbjuda tandvård samt extraktioner igen! Hon pluggar dessutom till engelska specialistcertifikaten CertAVP inom området bilddiagnostik och utför därför med glädje både ultraljuds-och röntgenundersökningar.Viktoria är mammaledig just nu men vi är snart redo igen för att börja ta emot sjuka ormar, ödlor, sköldpaddor, fåglar, kaniner, marsvin, hamstrar, råttor, chinchillor och alla deras gelikar

Lisa Blomström

Djurvårdare på utökad nivå

Lisa är klinikens yngsta medarbetare som började jobba hos oss direkt efter studenten sommaren 2021. Under hennes första år i yrkeslivet har hon sugit åt sig all kunskap som en svamp och är idag en fullfjädrad djurvårdare med många erfarenheter i bagaget. Lisa tycker om att hjälpa till inne på operationsavdelningen men är också en stor tillgång både i receptionen, på polikliniken och på röntgen.

Matilda Andersson

Djurvårdare på utökad nivå, Canineopat (Hundfysioterapeut)

Matilda är klinikens nytillskott som började sommarjobba hos oss i juli 2022 och därefter ville vi ha kvar denna solstråle hos oss! Matilda har utbildat sig på UPH i Falkenberg till Canineopat och är därmed väldigt intresserad av bland annat friskvård och rehabilitering. Hon är även en stjärna i receptionen och hjälper er gärna att hitta rätt foder eller produkt till er pälskling!

Ylva Norrman Rivera

Djurvårdare på utökad nivå, receptionist

Ylva är vad man kan kalla för ”klinikens klister” då hon sprider gemenskap och glädje i alla rum hon är i. Hon har jobbat som djurvårdare sedan år 2017 och var Patricios högra hand när han köpte kliniken. Hon har varit med sedan uppstarten och spridit vidare sina omhändertagande, serviceinriktade kunskaper till alla kollegor efter henne. Ylva varierar mellan jobb hemifrån och inne på kliniken, hemma blir det mest siffror och fakturering medan hon på kliniken ser till att alla djurägare känner sig välkomna och att personalstyrkan är på topp.

Patricio Rivera

Klinikchef, Leg. Veterinär, Veterinärmedicine doktor (PhD) onkologi

Patricio är en mycket engagerad och passionerad hårdrocks trummande djurälskare med hjärtat på rätt ställe. Han älskar utmaningar och har svårt att vara göra-lös, vilket bland annat har lett till långa studier på Universitetet inom framför allt onkologi hos hundar och katter (läran om tumörsjukdomar). År 2017 bestämde han sig för att det var dags att starta en egen klinik, och köpte då Veterinärkliniken Birsta (f.d. Vettris Sundsvall).