Viktig information ang. Sommaren 2023 (klicka på länken)

Hej kära kunder!

Nu när det äntligen börjar närma sig sommar- och semestertider tänkte vi påminna om följande:

🌸 Har ditt djur någon typ av besvär så vänta inte med att boka tid. Djursjukvården i Sverige har hög belastning och personalbrist varje sommar. Det betyder att vi tyvärr inte kan garantera att ditt djur får tid samma dag du ringer, så vänta inte tills det blir brådskande! Sjuka djur kommer att prioriteras, så boka ditt djurs vaccination, besiktning, samt kastration helst 2 veckor eller mer i förväg!

🌸 Ska du ut och resa med din hund? Tänk på att ta reda på vad som krävs för inresa i det aktuella landet, det underlättar när vi ska boka en tid åt er. Kom ihåg att det är ditt ansvar som djurägare att kolla vilka krav som finns och hämta till exempel relevanta blanketter online.

🌸 Behöver du pass, rabiesvaccination eller avmaskning inför resa? Ring i tid och boka för att vara säker att ni får en bokad tid som passar med era resplaner. Vaccination mot rabies börjar till exempel gälla 3 veckor efter injektionen.

🌸 Står din hund på ett veterinärfoder? Kontakta oss 2 veckor eller mer innan fodret tar slut så vi har en chans att beställa hem tillräcklig mängd.

🔹️ Vi kommer att reservera någon/några akuta tider varje dag för akut sjuka djur. Vid ett akut besök tillkommer en akutavgift på 1295kr.

🔹️ Många av er väljer oss på Veterinärkliniken Birsta när ni vill boka tid för tandstensborttagning och tandoperationer, vilket gör oss väldigt glada! Vi gör så gott vi kan för att kunna ta emot er under sommaren men ber om förståelse för att det finns begränsat med tider pga ledighet.

🔹️ Även vårat utbud av större operativa ingrepp kommer vara begränsat under sommaren. Om ditt djur behöver ett ingrepp akut så råder vi er att kontakta något av de större djursjukhusen! Ingrepp som ej är akuta (t ex kastrationer) kan med fördel bokas under hösten.

Vi har öppet som vanligt hela sommaren, men ber om förståelse att svarstiderna i både telefon och på mail kan vara längre än vanligt!

GLAD SOMMAR!

Dela inlägg :